NIEUW!! Dit jaar werken we ook met speelkampen.  Deze kampen werken ook met thema's en activiteiten.  Ze zijn specifiek voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar.

 

Wanneer?

 

De zomervakantie start op maandag 3 juli 2017 tot en met donderdag 31 augustus 2017.

Dinsdag 29/08 is er geen speelkamp.

De vakantiewerking sluit op 31 augustus om 15.00 u.

De kindjes vertrekken bij het schooltje om 15.00 u naar de kribbe en diegene met eigen vervoer daar om 15.00 u komen ophalen of later in de Tinstraat.

 

De opvang is open van 8.OO u tot 18.00 u.

 

Flexibele opvang is mogelijk van 06.30 u tot 20.00 u in één van onze kinderdagverblijven.

 

Planning:

 

Onderaan vind je een overzicht van onze thema's.  Daarnaast organiseren wij ook enkele daguitstappen, namelijk:

 

Kinderboerderij 'Ollemanshoekje' Vrijdag 14/07/2017
Tivolipark te Mechelen Maandag 24/07/2017
De Mega Speelstad Dinsdag 08/08/2017
Blotevoetenpad  Donderdag 24/08/2017

 

Voeding:

 

- 's morgens ochtendfruit, 's middags warme maaltijd

- in de namiddag: een vieruurtje

- om 16.30 u: boterhammetjes

 

Waar?

 

De kampen zullen doorgaan in de lokalen van de Vrije basisschool te Putte, Waverlei 22 - Putte.

 

Vervoer:

 

Je kan gebruik maken van ons vervoer. 's Morgens komen wij uw kindje ophalen in één van onze kinderdagverblijven.  Hieronder vind je een overzicht van het uur dat je kindje zal worden opgehaald.  Rond 17.30 u zal iedereen terug in de kribbe aanwezig zijn.

 

Het Malterieke + Het Brusselpoortje + De Sjotterkes + De Rakkertjes

(Mechelen industrieterrein)

8.00 u
Het Speelhuisje 8.30 u
De Ravotterkes 8.45 u
Kinderdagverblijvencomplex Tinstraat + Jannekemaan 9.00 u

 

Het is ook zeker toegelaten om uw kindje zelf te gaan afzetten en ophalen.

 

Onze prijzen:

 

De prijs voor een volledige opvangdag is € 26.

De prijs voor een volledige opvangdag ZONDER busvervoer is € 25.

Voor elke opvangdag in de vakantieopvang ontvangt u een fiscaal attest en hiervan krijgt u € 11,20 terugbetaald. 

 

 

Thema's:

 

 03/07 - 07/07

Astronauten op tocht:

We kruipen in de wereld van de astronaut. Hoe ziet het heelal er uit? Kunnen zij zomaar wandelen in de lucht? Deze week maken we kennis met het ruimteschip en alle gewoontes van astronauten.

 10/07 - 14/07

Politiekamp:

Deze week leren we de kneepjes van het politievak. Hoe kan je het verkeer regelen? Wat doet de commissaris? We speuren boeven op en trainen om supersterk te worden. Ook een bezoekje aan een echt politiekantoor ontbreekt niet.

 17/07 - 20/07

Ster zoekt chef:

Weet jij wat het lievelingsgerecht is van jouw idool? Zijn er zangers of zangeressen die over eten zingen? Kan je muziek maken met groenten? Deze week maken we elke dag een fantastisch rock & roll menu mét aangepaste muziek, stijl en show! Muziek met smaak!

 24/07 - 28/07

Puur natuur:

We nemen ons vergrootglas en zoeken samen naar gekke insecten en mooie blaadjes. We maken een wandeling in het bos en spelen leuke spelen. We maken kennis met de fauna en flora.

 31/07 - 04/08

Avonturen in de jungle:

Klaar om de jungle te leren kennen? We leren alle wilde dieren kennen en bereiden ons voor op een helse tocht door de jungle! We maken onze eigen verrekijker zodat we alle dieren goed kunnen spotten! Kortom, het wordt een beestige week!

 07/08 - 11/08

Reis rond de wereld:

Heeft iedereen zijn vliegticket bij? Hop, laten we vertrekken! We reizen doorheen de hele wereld en leren de gekste gewoontes van verschillende landen kennen. Let op! Een goede fysiek is een vereiste. We moeten namelijk elke keer een parcours afleggen als we willen verder reizen.  Ga jij mee?

 16/08 - 18/08

Lopen, springen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan:

Strek je benen en maak je klaar voor het startschot!  Deze week maken we er een wilde boel van! We spelen spelletjes, we rennen en ravotten er op los. Nee hoor, wij zijn nog lang niet moe!

 21/08 - 25/08

Tovenaarkamp:

Tovenaar of dreuzel, wat ben jij? Als tovenaarsleerling leer je deze week hoe je een echte tovenaar kan worden. We horen formules en bedenken allerlei spectaculaire stunts. Tijdens dit kamp leer je tovertrucs van een echte tovenaar en onthult hij heel wat goochelgeheimen.  Maar ssst, alleen jij mag deze geheimen weten!

28/08 - 31/08

For girls only / for boys only:

Welkom op de gezelligste meidenweek! We ontdekken samen heel wat beautygeheimen, proberen make-up uit en geven onze nagels de leukste kleurtjes! We onderzoeken het laatste fashionnieuws. We zingen en dansen de pannen van het dak en zorgen voor lekkere drankjes op onze pyjamaparty! So, have fun girls!

 

Welkom op dit jongensweekje! We spelen verschillende sporten met de bal zoals voetbal, volleybal,… We ravotten er op los! We bouwen een boomhut en maken een eigen t-shirt.

 

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!